Äh, ehkä kuitenkin jatkan täällä, kun en jaksa lähteä opettelemaan muita pohjia... Ja ehkä joskus on toivoa saada vanhat kuvatkin takaisin. (vrt. edellinen päivitys)

Käpsy (W.Wait On Gate) synnytti oikein sopivan määrän lansulapsia torstaina 28.3. Pentuja tuli kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Olisihan niitä tyttöjä voinut olla valittavaksi asti, mutta näinhän on menty usein ennenkin, ja niin nytkin.

Käpsy on niin mainio emä kuin vain lasuäiti voi olla! Ei ole kyllä koskaan ennenkään ollut ongelmia sen asian suhteen, mikä on hyvin tärkeä kriteeri siitoskoirille.

Lapset ovat lihavia, hirmu pulleroita! Parilla oli täysi pigmentti nenässään jo parin tunnin ikäisinä, mikä oli odotettavissakin näistä vanhemmista. Toisella tytöllä on valitettavasti mutka hännänpäässä. Jos oikein laskin, oli tuo pentu 65. ikinä syntynyt Washakie-lansu ja ensimmäinen laatuaan tuon vian suhteen. (No jaa, rehellisyyden nimissä on pentuja tietysti syntynyt kuolleina ja joskus on karsittukin, joten ehkä tämä oli sitten 72. tai jotain.) Enkä muista kellään äitini Murmelin-koirillakaan olleen mutkia, joten kerta se on ensimmäinenkin. Todennäköisesti siitä tulee se pentueen kaunotar sitten... tietysti.

lansulapset13%20040_LowRes-normal.jpg

Läskit lansulapset tänään, 5 pv. vanhoina.

Fat puppies, 5 days old today. 3 + 2.